måndag 28 maj 2007

Handledarkärlek fuck yeah!

Okej jag klagar väl endel på min lärare då och då men han är faktiskt en väldigt bra handledare, det måste jag säga. Idag på den näst sista handledningstiden så gick jag dit och ville mest lägga mig ner och gråta och hulka fram att det här går faktiskt inte jag är så dum i huvudet jag skiter i b-uppsatsen för jag kan ingenting helvetsjävlaskitskolbajsliv. Men sen satt jag där en halvtimme och uppförde mig som den sansade människa jag faktiskt kan vara ibland och tänk nu känns det bättre! Det kanske blir en uppsats av det där bruset i mitt huvud tillslut ändå. För jag skriver och tänker och det är gott så sa Anders. Några tips och lyssnande öron och lugnande ord. Vad mer kan man begära av en handledare?

4 kommentarer:

Anonym sa...

preciiiis så ska ju en handledare vara! så lugnet sprider sig i magtrakten. precis så är inte min handledare. oron, ORON efter träffarna var enorm. och sista träffen var för en dryg vecka sedan. "nu har jag inte mer tid". nähä. nähä. ? vakum.
(men jag är glad för din skull, på sant)

emma sa...

usch FY för en sån handledare. jag hade typ dött. eller iallafall gett upp direkt typ.. hoppas du planerar en gruvlig hämnd på din handledare åtminstone... :)

isabelle sa...

ja en elak kursvärdering ska jag nog kunna knåpa ihop :) kommer du på något mer direkt är det bara att hojta till! (obs, jag är feg och gillar inte konfrontationer)

anna sa...

typ att de vet vad de pratar om och följer en mall.... hej, idag är jag bitter.