torsdag 17 maj 2007

Min killista

Jag och Henrik diskuterade för ett tag sedan vilka vi tycker är de snyggaste nu sittande politiska ledarna. Jag tänkte nu delge er min lista. (Obs! Ehrm jag baserar min lista helt på deras utseende, inte deras politik eller vad jag tycker om landet alltså. Så ni behöver ju inte börja anklaga mig för att vara fascist eller nått annat lattjo)

På tredje plats:


Etiopiens premiärminister Meles Zenawi. Jag tycker han är lite fulsnygg sådär.. Dels busig skolpojke och dels lite konstigt deformerad. Den bästa blandningen!

På andra plats:


Danmarks statsminister Anders Fogh Rasmussen. När jag bildgooglade honom såg jag att han ser rätt ofta ut som ett fån när han ler. Men här är han ju onekeligen stilig!

På första plats:


Japans premiärminister Junichiro Koizumi. Tyvärr tyvärr upptäckte jag nu att han tydligen inte alls är premiärinister längre utan avgick i september, så han kanske inte räknas? Fast jag orkar å andra sidan inte hitta nån annan snygg ledare så det får vara såhär nu. Iaf, jag inser ju att han kanske är lite väl de grå tinningarnas charm- aka Richard Gere-snygg, men jag upptäckte att när det gäller ledare & snygghet får man inte vara så kräsen! Stilig men ändock charmig och lite farlig! Mmmm..... Junichiro Koizumi.

Okej, jag kanske ska tillstå att jag inte kollat på alla världens ledare för de är ju så hemskt många. Har ni några tips, vilka är era snyggaste? Henrik tyckte George Bush är den snyggaste (om jag inte minns fel?) vilket jag inte alls kan hålla med om då han ser ut som vilken pappa-i-karriären som helst.

Grattis Junichiro Koizumi till vinsten!

6 kommentarer:

kim sa...

Förutom att han har ett fint namn så har han typ lika många glasögon som Elton John, hur kan du INTE ha Kim Jong Il på din lista? :)

http://folo.ryangeddes.net/images/4740935_cc4ccebd2b.jpg

ante sa...

hahaha.. han va rätt ful du kim :) Jag håller på Joschka Fischer, han ä utrikesminister i Tyskland eller nåt sånt. söt kille. Tror han pysslar med GI den rackarn, kolla utvecklingen: http://www.dhm.de/ausstellungen/spuren_der_macht/fischer_index.htm

Kim sa...

jag är ett stort fan av den luxemburgiska hertigfamiljen...så min röst blir väl på storhertig Henri Albert Gabriel Felix Maria av Luxemburg, men det är bilderna på familjen som är de bästa

http://img109.imageshack.us/img109/7308/swscan001305cg.jpg

anna sa...

liberias president, ellen johnson-sirleaf. afrikas första kvinnliga president. http://www.europarl.europa.eu/eplive/expert/photo/20060927PHT11036/pict_20060927PHT11036.jpg

anna sa...

kan förresten hålla med om george w bush. han är rätt busigt stilig sådär! mycket snyggare än junichuro iaf.

emma sa...

hehe, jag gillar samtliga era förslag! ska göra en liten sammanställning en dag. :)