torsdag 7 oktober 2010

Feng shui

Jo, jag tänkte som så att om jag ändrar hela utseendet på bloggen så kanske jag börjar blogga mer. Hoppas det funkar. Jag ska faktiskt göra ett allvarligt försök. Kanske skriva lite mindre om raggsockor och lite mer om.. eh annat.

4 kommentarer:

ida sa...

ja hurra! om jag får önska så önskar jag mig inlägg som handlar om sånt du är bra som inte jag är så bra på. och då tänker jag framför allt på politik som flyktingar/integration/bistånd, och böcker av författare som inte är från Sverige. nu kanske du protesterar men då lyssnar inte jag. skriv nu! så läser jag. kram!

emma sa...

åh vad glad jag blir av att 1, någon fortfarande läser här och 2, få tips på vad jag ska skriva om. du är så bra ida! kram!

Michelle sa...

Jag gillar när du bloggar om raggsockor. Verkligen. För jag är inte alltid så smart å fattar allt om bistånd och politik :) Raggsockor är sånt jag gillar..och godis..och mat..och sova.

emma sa...

Tjoho! Tja faktum är ju att jag tänker på raggsockor, godis och sova hundra gånger oftare per dag än jag tänker på bistånd och politik. Så du behöver nog inte oroa dig Michelle. Det finns något för alla hos emma yo! :)