onsdag 20 juni 2007

Latoxe yes yo

Ja men antingen jobbar jag eller så ligger jag ner. Därav bloggnedgången. Idag har jag t.ex. sett två avsnitt av Weeds på datorn (som snart dör eftersom jag glömde ta med batterisladden hem puckpucko) och legat på balkongen och läst och hasat mig ut på promenad med Müsli och legat på balkongen och läst och nu snart ska jag se sista delen av Elizabeth I. Liggandes i soffan. Det var den dagen. Latoxe 4-everrr!

4 kommentarer:

anna sa...

önskar du var mer på msn. eller här, för all del.

isabelle sa...

alltid när jag läser rubriken till det här inlägget läser jag latoxe som något slags franskt. typ la toxe. min hjärna har nog tagit sommarlov. (kan du inte skriva ngt nytt så den slutar knasa sig?)

Anonym sa...

Idag tittar jag in. Jag läste din rubrik på ett engelskt vis, som Lay Tox, och trodde att du hade hittat någon spännande medicin. Funderar på att döpa min lånade cykel efter dig.

idaida sa...

ha ha ha, jag med! jag fattade först nu att det stod lat-oxe. till och med i inlägget över där du skriver att isabelle inte vill ha lat-oxen längre läste jag la-toxen. tänk att det ordet kan vara så svårt. kanske har man aldrig sett det i skrift tidigare.