torsdag 13 december 2007

istället för omvärlds- och livsanalys:

Jag vet inte varför, men detta är typ den roligaste bilden jag sett på väldigt länge!


3 kommentarer:

idaida sa...

jag tänker inte börja med att säga "vad är det med tjocka barn med roliga hattar?" för det vet ju ingen. Men: vad är det med såna där tacoskal? Äter någon dom fortfarande? Tacos är svenska familjers favoriträtt, det man äter på fredagkvällarna typ (när jag växte upp åt vi räkor eller pizza och sen somnade alla framför teven (24 karat)), men jag fattar inte om tacosskal måste ingå. För allvarligt talat, de är ju superdåliga! Så fort tortillabröden kom till ica trodde jag att alla slutade äta tacosbröd som bara spricker och fyllningen åker åt alla håll. Men jag vet inte...

emma sa...

hahahahaha. jag avlider av skratt åt första meningen! ahahaha.
men till det väsentliga; det ÄR faktiskt märkligt. jag tänker att det ultimata är ju egentligen att äta tortillabröd och sen nachos till för att fånga upp det som eventuellt åker ur bröden. då får man det bästa av två världar och har dessutomminskat risken för spill och slabb märkbart!

idaida sa...

ååå, du tänker så. jag är helt med. när jag diskuterade detta med min syster och martin yttrades det en del vänliga ord om tacosskalet, men det var inte jag som sa dom. däremot är nachos en väldigt bra idé. nachostallrik kan vara det bästa gud skapade (eller det han egentligen var sugen på när han skapade tjocka barn med roliga hattar). så mycket geggig mat som möjligt och chips som bestick! it's heaven.